Meny Lukk

ÅRSMØTE BORGEGREND LØYPELAG

Årsmøte i Borgegrend Løypelag ble avholdt fredag 17. juni i Borgegrend Jaktlavvo. Halvor Haug ble gjenvalgt som leder i laget, og med seg i styret fikk han Bjørn og Leif Bergerud, Bente Molin Kongsgård og Hans Roar Bakken. Helge Thorsby ble valgt som varamedlem. Bente hører inn under Elvestrand Hytteforening, Hans Roar tilhører Steinset-Økteren, mens Helge holder til på Sloko. De øvrige er først og fremst løypekjørere, men representerer også sine hytteområder. Halvor Haug er selve nestoren i gruppen, med sine nærmere 30 år som leder og løypekjører.
I alt 14 representanter møtte på årsmøtet. Jaktlavvoen er en lavvo litt utenom det vanlige, faktisk et forsamlingshus som kan romme minst 50 personer,  noe som jaktlaget i Borgegrend kan være svært så stolte av.

Årsberetningen for Løypelaget finner du her:

Klikk på bilder for forstørrelse, og bla fremover