Meny Lukk

BEDRE MOBILDEKNING – BLI MED I REGISTRERING INNEN 30. AUGUST

Fikk dette tipset fra Olav Gjærevold i Elvestrand Hytteforening, hvor han skriver: «Vi hytteforeningen på Elvestrand har prøvd å kontakte Netcom og Telenor for å få noe bedre telefondekning i område. Netcom har bygd ut og har ganske bra dekning. Vi har slitt lenge med å få svar fra Telenor og har nå endelig fått en reaksjon. Svaret er som forventet så vi får vurdere hva vi gjør videre. 
Ellers har de tipset om en 4G konkurranse som man alltids kan prøve seg på. Se mail fra Telenor under. Vi sender ut en mail til alle våre medlemmer og ber de melde seg på. Det er litt kort frist, men siden dere også sannsynligvis sliter med dekning kunne det vært en mulig å melde seg på her. Som de sier jo flere jo større sjanse???»
Så her er det bare å hive seg på. Jeg har registrert meg to ganger (?), havnet først nede ved Åmottjern, neste gang på rett sted. Benyttet Søre Økteren som utgangpunkt for å søke etter sted.

Her er linkadressen for registrering:

http://vivilha4g.no/

4G-Telenor