Meny Lukk

Håp om fint vær og gode løyper

Nå håper vi på det beste utover; fint vær og gode skiløyper. Hittil i vinter har det vel knapt vær en dag hvor en kunne sitte i en eller annen solvegg. Nå både tror – og håper at det bedrer seg.
Her følger noen bilder fra søndagen den 23. mars. Løypekjører Halvor Haug hadde vært ute og kjørt opp alle løypene på fredag, men de blåste «naturligvis» igjen, spesielt på lørdagen hvor det var kraftig vindvær.
På søndagen var han ute og kjørte opp alle løypene igjen, unntatt løypa til Reinsjøen. Søndagen var flott – spesielt sammenlignet med tidligere i vinter. Mne dagen var heller ikke uten vind, og det går ikke så lenge før løype føyker igjen. Bildene nedenfor er fra samme skitur. Turen gikk langsmed Økteren, opp Skjærøkterdalen til Fagerfet, og så rundt Stornatten og tilbake til Steinset. Bildene taler sitt tydelige språk hvor forskjellig det kan være når vinden tar tak. Men turen – helt eller delvis – er så absolutt å anbefale.
God helg.

A6_IMGL5738 A5_IMGL5753 A4_IMGL5755 A3_IMGL5759 A2_IMGL5760 A1_IMGL5775