Meny Lukk

Ski til påske?

Helgen 17.-18. mars var det både varmt og kaldt. På lørdagen var det påskestemning og mange varmegrader, natt til søndag og utover dagen var det kuldegrader og isende kald vind.
Skiløypene da, hvordan er forholdene?
Jo, de er svært så varierende. På Søre Økteren har mildværet gjort sitt til at det er svært så mye delvis blank is og dårlige skiforhold (vi må jobbe videre med omlegging av traseen på land langs østsida av vannet). Så planlagt rundtur over Økterene og om Fagerfet ble fort kansellert.
Vi prøvde oss ned til Skjønnegrammin og Borgemarka. Lite snø mange steder, men overraskende bra. Det er kjørt spor med scooter de siste dagene (rundløypa på 7 km), og det gjorde sitt til at sporet var ganske så bra. Men, du må holde deg til sporet, utenfor tråkker du tvers igjennom. Svært lite snø flere steder, noen steder må du sno deg gjennom bar mark. Reneste påskestemningen ut på dagen med sol og varme.
På søndagen var det kaldt og delvis skareføre.
Påsken da, hvordan blir den? Blir det kaldt fremover kan det bli mulig med noe ski, men det er fortsatt et par uker til når dette skrives, så vi planlegger ingen lange skiturer med flotte nypreparerte skispor i påsken..