Meny Lukk

Gallerier

PÅSKESKIRENN – MED REKORDDELTAGELSE I STRÅLENDE PÅSKEVÆR.

En grovtelling viste rundt 140 fremmøtte i årets påskeskirenn på Steinset. Første runde var skirenn for de yngre – hvor alle ble vinnere med gullmedalje. Men gullmedaljen er ikke av det slaget at den kommer i glass og ramme – etter det vi kunne se ble innholdet fortært ganske så fort.

Deretter familieskirenn med spørsmål og oppgaver av ulike slag. Av de 24 startende lagene var det «Kirkevollen’s» som gikk seirende ut av den harde konkurransen. Vi gratulerer. Nedenfor noen bilder fra årets happening

 

LOVENDE START PÅ SKISESONGEN

Vi skriver 25. nov, og jeg for min del har hatt sesongens første skitur. Scootergutta har vært ute og kjørt grunnpreparering i en del løypetraseer – for andre gang. Fra Økteroset og ned til Skjønnegrammin er det naturlig nok en utfordring i den nederste bratte bakken. Her er det mye kuler – Løypelaget må prøve å få en gravemaskin hit til sommeren for å utbedre dette partiet. På myrene ved Skjønnegrammin er løypa og krysset flyttet til vestre side av myra – nærmere om dette kommer på løypeskrivet i første del av desember. Traseen gir mer stabile løypeforhold. Innover mot Borgegrammin greie nok forhold, selvsagt i forhold til at det har kommet relativt lite snø. Runden ned mot Elvestrand og opp igjen til Steinset veldig bra. Viktig i begynnelsen av sesongen at det blir kjørt slik at en får et godt grunnlag til senere å sette spor. Noen få minusgrader og blå himmel. Takk til løypekjørere for at de har startet på jobben – måtte vi bare få mye snø og stabile forhold!

FRA BLÅ LØRDAG TIL HVIT SØNDAG

Lørdag 4. nov var nydelig med fin blå himmel og stille og rolig. På ettermiddagen skyet det over, og sent på kveld begynte det å komme noen lette snøfiller. På Søre Økteren glinset det blankt av isen som så vidt har begynt å legge seg, veiene rundt forbi i hyttefeltet er glatte i hjulsporene, og lite snø i terrenget.
Søndag morgen rundt null grader og hvitt teppe med 10 cm nysnø. Må faktisk ut og måke taket på et på et par mindre hytter hvor våre tobeinte venner sliter med å komme inn…