Meny Lukk

LOVENDE START PÅ SKISESONGEN

Vi skriver 25. nov, og jeg for min del har hatt sesongens første skitur. Scootergutta har vært ute og kjørt grunnpreparering i en del løypetraseer – for andre gang. Fra Økteroset og ned til Skjønnegrammin er det naturlig nok en utfordring i den nederste bratte bakken. Her er det mye kuler – Løypelaget må prøve å få en gravemaskin hit til sommeren for å utbedre dette partiet. På myrene ved Skjønnegrammin er løypa og krysset flyttet til vestre side av myra – nærmere om dette kommer på løypeskrivet i første del av desember. Traseen gir mer stabile løypeforhold. Innover mot Borgegrammin greie nok forhold, selvsagt i forhold til at det har kommet relativt lite snø. Runden ned mot Elvestrand og opp igjen til Steinset veldig bra. Viktig i begynnelsen av sesongen at det blir kjørt slik at en får et godt grunnlag til senere å sette spor. Noen få minusgrader og blå himmel. Takk til løypekjørere for at de har startet på jobben – måtte vi bare få mye snø og stabile forhold!