Meny Lukk

ENDELIG SKIFORHOLD?

Snøen har latt vente på seg denne sesongen, og det har blitt dårlig med skiturer. Det positive er dog at løypekjørerne har vært ute og fått gjort noe grunnpreparering/kjøring. Så det har blitt en såle i flere av traseene. Brødrene Bergerud har både fått lagt såle og sporsatt Repesetrunden, og ned til Skjønnegrammin. Litt lite snø på en del av mystrekningene, andre steder bra.I dag fredag ettermiddag på tur nedover fra Steinset mot Vogninn traff jeg Martin Skriudalen som var ute og satte ut brøytepinner. Senere på kvelden har han sporsatt «Steinsetrunden». En skal være forsiktig i nedkjøringen mot Skjønnegrammin, lite snø gjør at noe steiner, kvister og stubber stikker opp.Martin fortalte videre at han på lørdag har planer å kjøre med rulle etter scooteren runden om Fagerfet og Skjærøkterdalen og over til Økteren. Om det blir kjørt med sporsetter noe usikkert.Henimot vinterferie er det også plan å kjøre traseen forbi Sverig seter og til Fjelløkteren. Det gleder vi oss til, og gjerne litt mer snø!