Meny Lukk

DUGNAD PÅ VEIER OG SKITRASE

Den vanlige dugnadsgjengen + noen nye ansikter var på plass dugnadslørdagen 19. sept. Tørt og vind begrenset bålbrenning rundt forbi, men brøytestikker ble satt ut, og mye busker som hindrer utsikten langs Steinsetvegen ble fjernet. 12-13 hengerlass kjørte Øystein inn til brenneplass ved P-plassen ved Økta, hvor to drevne dugnadsdamer hadde en ganske så varm dag!
Fortsatt er det behov for ytterligere fjerning av busker langs Steinsetvegen. Grunneier har gitt tillatelse til dette for bedring av sikten. De som ikke hadde anledning til å bidra på dugnaden 19. sept må gjerne gjøre en innsats på egenhånd, uavhengig av om de er medlemmer i hytteforeningen eller ikke, men som er brukere av veien!

Skitraseen i myrdraget ned mot Økteroset ble også ryddet for masse vierkratt. Det blir både løypekjørere og oss brukere sannsynligvis glade for når vinteren kommer. Kommunen har også sørget for nye og flotte løypekart. Jan-Aksel har sørget for at disse er satt opp på behørige plasser.