KLOPPEDUGNAD – LØRDAG 29. JUNI KL. 10.00

 Er du av dem som også synes det er kjekt med noen klopper over de mest blaute myrene, enten du skal fra «Brua» over myrene mot Kupanatten, eller stien langs sørenden av Søre Økteren, ja da har du mulighet for å hjelpe til litt. Kommende lørdag 29. juni kl. 10.00 – da ønsker Jan-Aksel hjelp fra 4-5 personer til å legge ut 2×6″ impregnerte bord på deler av stien langs Søre Økteren. I påsken kjøpte Hytteforeningen inn bord til bortimot 100 meter stilengde som vi skal legge ut. Var så heldige at Martin Skriudalen og broder Erik Haug kjørte de nesten på plass med scooter. Med litt hjelp så er dette greit å legge ut. Møtes ved Brua kl. 10.00. Fint om noen tar med batteridrill. Jan-Aksel ordner med sag og nødvendige skruer. Har du anledning, så gi gjerne tilbakemelding på FB (eller annen måte) , så får vi en oversikt over hvor mange som kan hjelpe til.