Meny Lukk

KNUT BORGE NY LEDER I BORGEGREND LØYPELAG

Knut Borge ble valgt til ny leder i Borgegrend Løypelag på årsmøtet som ble avholdt 9. juni. Knut har hytte på Fjellsethaugen, og har vel sånn sett faktisk også god oversikt over området. Flere av oss har nok også hatt besøk av Knut i forbindelse med innlegging av fiber på hytta, han jobber i Nore Energi. Om noen synes etternavnet Borge er lokalt, ja så er det, Knut kommer nettopp fra Borgegrenda. Med seg i styret fortsetter Bjørn Bergerud, Bente Molin Kongsgård og Hans R. Bakken. Helge Thorsby bytter plass med Leif Bergerud i styret.

Halvor Haug ble på årsmøtet behørig takket for sin mangeårige innsats for skiløyper i Borgemarka. Et sted mellom 30-40 år har vært hans periode, og vi er mange som kan takke ham for innsatsen. Halvor fikk da også et synlig bevis på dette.