Meny Lukk

BRA JOBBA – I SIKK OG SAKK MELLOM GRASTUSTER OG ÅPNE BEKKER

 

Antar Martin Skriudalen hadde noen timer på scooteren palmefredag – i sikk og sakk mellom grastuster og åpne bekker, og flere islagte partier. All honnør både til ham og evt andre løypekjørere som prøver å få til noen skispor nå i påsken. Veldig bra jobba – mange takk.
Fredag gikk jeg fra hytta på Steinset og innover til garasjen ved Borgegrammin. Spennende utforkjøring ned til Skjønnegrammin – flott vær da..! Innover myrene mot Borgegramming ganske så variert, etter hvert lagde jeg eget spor i vestre kant av myrene – her er det mer snø. Tilbake gikk jeg i vestre kant helt ned til Skjønnegrammin – uten å tråkke igjennom. Traseen anbefales, også videre i vestre kant sydover langs myrene.
I dag – palmelørdagen – har kona og jeg vært rundtur om Kupa – Fagerfet – over ved Skjærøkteren og tilbake til Steinset. Her har også Martin vært rundt med scooter og sporsetter. Ganske så varierende forhold. Turen anbefales fortsatt, men det er ikke sånn silkeføre og forhold. Har du ski med stålkanter så kan det anbefales.