Meny Lukk

LØYPEKJØRING MOT SLUTTEN AV 2. VINTERFERIEUKE

I vinter skulle jeg gjerne bodd et annet sted enn i Buskerud, for da hadde jeg hatt vinterferie i forrige uke… med det været og de løypene!
I dag har det vært relativt bra vær – fint skivær. Men etter siste snøfall er ikke løypene kjørt opp med utgangspunkt i Steinset, og med mye snø ble det kort (og delvis dyp) tur innover langs Økterene.
Har ringt leder i løypelaget, Halvor Haug, og spurt om planene. Han forteller at det kanskje ikke blir noe kjøring før et godt stykke utpå dagen (ettermiddagen?) fredag, må være to som kjører sammen, men han skulle se hva de fikk til. Vel, jeg ga uttrykk for at det er vinterferie, og forventningene er litt høyere enn ukene for øvrig. Det er et tema som er aktuelt å forfølge senere…
Det har kommet mye snø og vært en del vind. Er det noen andre innenfor området til Borgegrend Løypelag som kan gi status på løyper rundt forbi. 
Har for øvrig sjekket Skisporet.no, Der står det bl.a. at «Eggedalsløypa» langs Nordre Økteren og over til Fagerfet er kjørt opp i dag, men jeg fant ikke noe spor i ettermiddag ved tre-tiden.