Meny Lukk

FINE VEIER OG 30 CM SNØ – 28.11.2014

Etter hvert så har det endelig kommet litt snø på fjellet, sånn rundt regnet 30 cm. Men det blir nok et problem at det ikke har vært noe frost, så det mangler tele i bakken. Vi kom på fjellet i dag fredag via Eggedal. Her var det snøføre, men godt brøytet. Det samme over Sloko og fram til Dalsbrua. Fra Dalsbrua og opp var det også veldig greie kjøfeforhold. Her er det brøytet med skrape i stedet for fres. Det gjør at veien blir litt smalere, men ikke noe problem. Det er tatt bra med slik at det ikke er noe løst underlag. Temperaturen i dag har ligget på 3-4 minus.

 

Mot Buin
Mot Buin
Slokoseter
Slokoseter

A3_Eggedalsveien-langs-Slokovatn_IMGL1701

Eggedalsveien nord for Dansarfløtin
Eggedalsveien nord for Dansarfløtin
Steinsetveien
Steinsetveien
Bommen i bunn av Trollstien
Bommen i bunn av Trollstien