Meny Lukk

.. det ble fort bart igjen..

Helgen 23.-24. november var det bart igjen, den føste vintersnøen ble kortvarig. Mildvær i fjellet har totalt endret på forholdene, hvor det for 14 dager siden var 15-20 cm snø var det nå bart og/eller isete. Men kanskje en liten fordel også, med noe kulde en periode for vi håpe at tælen setter seg, og da blir forholdene bedre etterpå. For snø, jo vi tror vel at den kommer.

Jeg manglet å få på plass noen stolper for skilting av skiløypene. En av disse stolpene var inne i Fagerfetdalen, og med henvisning til løypa rundt Stornatten. Det gikk fint å gå på beina innover. Av billedserien nedenfor er et av bildene fra Fjellset setra, her er jordene ganske så bare. I bekken innenfor Kupa setra hadde det dannet seg fint billedmotiv med islagt foss. Inne ved løypekryssene ved Fagerfet var det skøyteforhold, mye is hadde dannet seg på myrene. Videre innover i Fagerfetdalen var det litt snø – og mye brake – så her var det tyngre å ta seg frem langsetter bekkefaret. Men løypeskiltet innen ved Fagerfettjerna er på plass – så snøen må bare komme på nytt.

Søre Økteren
Søre Økteren
Kupanatten sent i november
Kupanatten sent i november
Utsikten nedover Fagerfetdalen
Utsikten nedover Fagerfetdalen
Skøyteis ved Fagerfet
Skøyteis ved Fagerfet
Fjellset setra 23.11.2013
Fjellset setra 23.11.2013
Bekkeis på vei mot Fagerfet
Bekkeis på vei mot Fagerfet