Meny Lukk

Slutt for skisesongen!

Så er skisesongen 2013 historie.
Så er skisesongen 2013 historie.

Så er det hele over – ja skisesongen 2013 ble brått slutt. Nærmest fra den ene dagen til neste dag. Leder i Borgegrend Løypelag, og løypekjører Halvor Haug forteller på telefon tirsdag 16. april at nå har de innstilt ytterligere løypekjøring. Det er rett og slett ikke mulig. På mandag skulle han en tur på hytta og kom litt utenfor oppkjørte spor, og søkk rett igjennom med scooteren. Og verre har det blitt, regn og mildvær har ført til at det heller ikke er noe skiføre igjen.
Brått kom det omslaget. En av grunnene til at en bare går rett igjennom er sikkert at det ikke tidligere i sesongen har vært noe mildvær – kakelinne – som har ført til at snøen kunne pakke seg sammen. Når mildværet nå kom, er snøen bare porøs og delvis råtten, og med svært mye vanninhold.
Men vi takker for vinteren, og en alldeles utrolig påske.