Meny Lukk

Vanskelige kjøreforhold

Sist fredag – 20. april – var vi på Steinset. Eggedalsveien var delvis snøfri og hullete, men veien inn til Steinset var vanskelig – svært vanskelig. 15-20 cm våt snø, og ubrøyta, og med tilhenger og materialer fikk vi problemer. Vanskelig nok bare å komme opp til Steinset, og opp Trollstien måtte vi melde pass. Det ble å ringe Hans Bekkeseth på kvelden for brøyting, og selv med traktor var det ikke problemfritt. Skrape i stedet for fres var løsningen, men på toppen av Trollstien hadde det blåst, og snøen var hardpakket. En bil hadde faktisk klart å komme til topps før Bekkeseth kom, men med stod på tvers i den øverste stigningen – før en fikk lirket seg mot toppen. Vi andre meldte pass.
For første gang i vinter var Stornatten og Kupanatten dekket av snø!