Meny Lukk

Triller i årets påskeskirenn – høy kvalitet!

Årets påskeskirenn ble litt av en triller i famileutgaven. Kvalitet på svarene på de syv stasjonene med til sammen 21 spørsmål ble særdeles jevnt, og med to «praktiske» stasjoner i tillegg var det lite som skilte lagene, faktisk bare tre poeng mellom topp og «bunn». To lag kunne dog stikke av med delt seier, mens det ble omkamp om tredjeplassen; tre lag sto likt, og det måtte en ny runde med ballkast for å avklare tredjeplassen.
To lag på førsteplass; familien Martens og et sammensatt lag med Eli, Eva og Bjørn.
Men først og fremst mange unge som deltok i barneskirennet hvor det vanket gullmedalje til alle. Upåklagelig innsats – hvor de yngste bare var to-tre år.
Årets utgave av påskeskirennet må kunne betegnes som absolutt vellykket; skikkelig drømmepåskevær og med snøforhold vi må mange år tilbake for å finne maken til. En spesiell takk til løypekjører Martin Skriudalen som hadde laget ei flott rundløype på Trollmyra. Gunnar Kirkevollen er som skapt for speaker til påskeskirennet, han loset oss gjennom dagen på fin måte med passende treffende kommentarer.
En opptelling viste at det var et sted mellom 80-90 som deltok i årets skirenn.
Jeg har jobbet med å være en liten fotograf under rennet, så det blir en samling som du finner en link til HER..