Meny Lukk

Lørdag 4. mars – Numedalsrally – Eggedalsvegen stengt.

Førstkommende lørdag 4. mars er det igjen full fart på flere skogsbilveier i Nore og Uvdal – da finner årets utgave av Numedalsrally 2023 sted. Dette er et av de største rallyene i Norge, og det er påmeldt rundt 120 biler, så det blir mange rallybiler og folk på skogen denne helga.
Numedalsrally inngår i årets NM. Etter det jeg har registrert inneholder rallyet 7 fartsetapper. Etappe 5 som vanlig med start ved Lesteberg og mål like før brua i Borgegrend. Etappen er på ca. 10 km, og det går unna på noe over 7 minutter!
Starten ved Lesteberg er litt over kl. 12.00. Eggedalsveien er stengt i god tid før første start, og vanlig mellom kl. 10.00 -16.00 (har ikke fått sjekket årets plakater, men denne tiden pleier å være vanlig). Skal du på hytta kommende helg så kom deg opp på fredag!
Det pleier å være en del folk fra Steinset som tar turen ned til krysset Steinsetvegen/Eggedalsvegen for å følge løpet. Hold deg godt unna vegen og følg arrangørens veiledninger.
Her er har du link til kart over hele Numedalsrallyet:
Noen Rallyvettregler er også greit å ta med:
Link med løpets Facebookside: