Meny Lukk

FLOTTE SKILØYPER I VINTERFERIEN

Mange kunne nyte flotte skiløyper i vinterferien – i tillegg til fint vær. Bortsett fra nå den siste helgen hvor kraftig vindvær skapte diverse utfordringer; føykesnø som ødela de fine skisporene.
Eggedalsløypa er igjen kjørt opp med stor maskin av Eggedal Turlag, så her var det brede og fine spor fra Fjelløkteren til Fagerfet. Det er flere år siden denne traseen er kjørt av Eggedal Turlag, men nå er det så mye snø at det er veldig fine forhold. Nå sist søndag møtte vi løypekjøreren langs Nordre-Økteren, og det tok heller ikke så lang tid før disse sporene også fikk seg en kraftig påfyll av føykesnø.

HUSKET LØYPEAVGIFTEN?
Løypenettet innenfor Borgegrend Løypelag kjøres med snøscootere med sporsetter. Innenfor løypelagets område er det ingen turistbedrifter som kan bidra til finansiering av driften, og løypelaget er derfor helt avhengig av at hytteeiere og brukere av løypenettet bidrar til driften. Løypelaget oppfordret gjennom løypeskrivet som ble sendt ut like før jul alle hytter/bruker til å betale 600 kr til løypekjøring. (Løypeskrivet finner du her)
Foruten selve løypekjøringen har løypelaget også utgifter i forbindelse med maskinell utbedring av enkelte traseer og investering i utstyr. Vi støtter Løypelagets anmodning, og tillater oss å minne om dette dersom det skulle være glemt.
Slik forholdene er nå tror vi det må bli bra med snøforhold til påsken som nærmer seg, og at Løypelaget bidrar med flotte skispor.
Løypebidraget innbetales til konto 2351.71.94336, Adresse: Borgegrend Løypelag, Janne Bekkeseth, Uvdalsvegen 1057, 3632 Uvdal. Det kan også betales med Vipps til 501408. Fint om du oppgir ditt navn og hytteområdet du tilhører