Meny Lukk

Masse vinter

Sist helg (6.- 8. januar) var det masse vinter på Steinset. Robin hadde brøytet fredag formiddag, men med masse snø og vind føyket det godt inn i veien mange steder. Men, en kom nå frem til hytta og regnet med å måtte måke litt for å komme inn. Antakelsen var ganske riktig, og litt mer enn det. Kan ikke huske at det har vært så mye snø foran inngangen og ellers rundt hytta. Men ganske så herlig å oppleve – vi kom inn.
På lørdagen var løypekjørere ut – fulgte de på skisporet.no som små vepser. Rundløypa om Skjønnegrammin – Elvestrand var kjørt, og da var det jo bare å få på seg skiene og prøve. Mye snø hadde kommet, så det var kjørt først med snøscooter og bak snøscooter med slådd. Bildet gir forhåpentligvis en antydning til hvordan løypa var – det er behov for å kjøre flere ganger med sikte på fastere underlag og sporsetting. Søndagen med null grader bidro nok sitt til at snøen sank noe sammen – vi får håpe med blir gode skiforhold utover.
Snøen dannet flotte formasjoner på en del hyttetak og andre tak..