Meny Lukk

BRA VEIDUGNAD

Det ble en meget bra veidugnad lørdagen den 18. september, og med ganske så bra fremmøte, både fra «den faste gjengen» og flere nye hytteeiere. Mye trær og buskas inntil veien mange steder hindrer en del av utsikten. Spesielt når en møter biler på den relativt smale veien er det fint med god oversikt. Flere møteplasser har det også blitt i sommer, så vi håper at dette vil bedre forholdene. Når vinteren snart dukker opp tror vi dette også være til god hjelp i forhold til brøyting.
På grunn av det tørre været i sommer og høst hadde bl.a. brannsjefen i kommunen gått ut og advart mot bråtebrenning, så all kvist ble dermed samlet i hauger, som etter hvert ble ganske store. Når dette skrives har været endret seg betraktelig, og nå er det mulig å få satt fyr på kvisthaugene. De som ikke hadde anledning til å være med på dugnaden 18. sept. må gjerne ta en brennejobb der hvor det ligger hauger med kvist langs veien.
Brøytestikker ble også satt opp på aktuelle veier.
Dugnaden ble avsluttet med grill og något attått i gapahuken.
(klikk på bildene så blir de større)