Meny Lukk

Lørdag 18. september – høstdugnad + grillparty

Det inviteres til dugnad lørdag 18. september. Rydding av kantene langs Steinsetvegen og utsetting av brøytestikker for vinteren blir hovedoppgavene.

Vi møtes «som vanlig» kl. 10.00 ved Trafoen på toppen av bakken i Steinsetlie for å samle troppene og litt briefing for dagen.

Ta med nødvendig utstyr til rydding og brenning. Vi trenger noen med lett motorsag/sag/øks, og noen flinke bålbrennere. Finner et sted langs vegen for å brenne buskas/greiner. 2-3 bilhengere for å samle opp og kjøre til bålstedene.

Vi håper at mange har lyst til å være med på dugnaden. Sikkerheten langs Steinsetvegen gjelder alle brukere av vegen; enten du er medlem i hytteforeningen eller ikke, her er det ingen kjønnsdiskriminering (eller unnskyldning) – og en litt ekstra invitasjon til de som ikke har deltatt på fellesdugnad tidligere.

Vi avslutter dugnaden med felles grilling og sosialt samvær i Corona-avstand kl. 14.00 i vår nye Gapahuk ved Økteroset. Du er hjertelig velkommen selv om du ikke har hatt anledning til å delta på dugnaden.
Til grillingen; ta med grillmat, egnet drikke og stoler/sitteunderlag.

Velkommen.
Hilsen styret I Steinset Økteren Hytteforening.

Her er det behov for rydding langs kantene
Kl 14.00 avsluttes med grill og sosialt samvær i gapahuken ved Økteroset