Meny Lukk

FLOTTE LØYPER – OG LØYPEKART

Vinterferien står snart for døren – og i år kan vi håpe på en fin ferie med masse snø og gode skiforhold. Etter jul har det vært bra med snø, og løypekjørerne i Borgegrend Løypelag har gjort en flott jobb.
Løypelaget sendte i januar ut det årlige skrivet med informasjon om oppkjøring av løypenettet. Fra vinterferien vil også «høyfjellsløypa» fra Økteren til Reinsjøen bli kjørt opp dersom føret og værforhold tilsier det – og slik det ser ut nå er forholdene lovende.
Det er mange km med løyper som kjøres opp, og finansiering av dette skjer via kommunalt bidrag, og hva vi som brukere bidrar med. Løypelaget er helt avhengig av bidraget fra hytteeiere og andre brukere, og oppfordrer alle hytteeiere til å betale et bidrag på kr. 600,-. Bidraget kan enten Vipps’es til 501408, eller innbetaling til bankkonto 2351.71.94336.

Vedlagt løypeskrivet fulgte det tradisjonelle løypekartet (se link på venstre side for nedlasting). Nore og Uvdal har fått utarbeidet flotte løypekart over hele kommunen, inndelt etter ulike områder. Kartene er utarbeidet av Fossøy Kart på Notodden, og disse kan lastes ned gratis som PDF-filer. Link til nedlasting finner du nedenfor:

Borgegrend løypeområdet laster du ned her …..

Her finner du link til valg av alle områder innen kommunen …