Meny Lukk

FØRSTE BRØYTING -FØRSTE SKISPOR

Det var riktig med snøslaps på fredagen. Noen måtte faktisk ha brøytet veien for å komme ut – og det var ganske nødvendig med brøyting for å komme innover. 10-15 cm med fuktig snø er krevende, men Robin hadde sin første brøytedag fredag 23. oktober. Hovedvei brøytet, men ikke inn til hyttene. På lørdag noe kaldere og greit. Bakken opp Trollstien – eller det er vel Steinsetlie det nå heter – var bra skrapet, så det gikk greit å komme opp.
I dag lørdag de første skispor – det var Pascal som hadde testet det nye nedkjøringa mot Skjønnegrammin. Antar Pascal hadde smurt med bra optimisme – se video han har lagt ut.
Ellers var det rene Soria Moria stemning tidlig på lørdagen – litt senere flott stemningsfullt vintervær – og ekornet er fornøyd når fuglene får mat – da faller det litt på en selv også!