Meny Lukk

«BORTEPÅSKEN» AVLYST

Kjære hyttevenner!
«BORTEPÅSKEN» AVLYST
Vi må bare beklage den situasjonen vi nå er havnet i med Korona smitte og omfattende tiltak iverksatt av myndighetene. Styret støtter selvfølgelig opp om tiltakene knyttet til bruk av hytta. Alle er oppfordret til ikke å oppholde seg på hytta og dette medfører at vi må «avlyse» påsken på hytta i år. Det blir ikke kjørt opp skiløyper og heller ikke noe påskeskirenn, men vi kommer sterkt tilbake neste påske ☺ God påske til alle, gjør som statsministeren sier, spill, spill, lat som du er på hytta, men bli hjemme.

STOPP I BRØYTINGEN VIDEREFØRES
Styret i Steinset Økteren Hytteforening har besluttet å videreføre stopp i brøytingen til hytteområdet (fra Eggedalsveien) for resten av sesongen. Dette som en følge av vedtak fra de sentrale myndigheter angående å holde seg til sin hjemstedskommune i fasen med smittefare, og ikke belaste hyttekommunens helseorganisasjon dersom sykdom bryter ut. Styret er klar over at det finnes hytteeiere i området vårt som bor i kommunen, men finner det rimelig med likhet for alle, uansett bosted. Har du behov for å reise på hytta må du bestille brøyting av Robin Bekkeseth og betale for dette selv.

Med hjemmepåskehilsen fra
Styret i Steinset Økteren Hytteforening