Meny Lukk

..» nå er jobben med gapahuk startet»

skriver styreleder Øystein i en e-post for noen dager siden; «På lørdag (25. mai) gjennomførte Torgrim, Bjørn og undertegnede en dugnad på tømmerhogst og barking. Nå ligger 12, pluss en i reserve, tømmerstokker ferdig barket og klar til å bli transportert bort til området vi skal bygge på. Kjempeflott jobb av Bjørn som var sagfører (hadde gjort dette før) og Torgrim som sto for barkingen (hadde ikke gjort dette før). Bilde viser fire av stokkene, resterende ligger nedenfor hytta til Jarle Popperud.» Vel, ikke alt er helt klappet og klart ennå, det må til en «offentlig grensoppgang» for å få stadfestet grense mot Langgård sin eiendom. Gapahuken og båtnaustet liigger tett inn til grensa, og det er greit å ha dette helt i orden for arbeidet på plassen starter. Grunneier Guri Sørlie og Øivind Utvei har som kjent stilt plass til disposisjon.