Meny Lukk

Generalforsamlingen: Gapahuk og kano-bu?

Det var ikke mye dramatikk eller kontroversielle saker på årets generalforsamlingen i Hytteforeningen. Generalforsamlingen ble holdt «neafor», og det var på klubbhuset til Eiker o-lag på Ormåsen i Øvre Eiker 1. november. Faktum er at det fleste bor «neafor», og da prøver vi å avholde generalforsamlingen deretter.

Samlingssted med gapahuk og muligheter for å få etablert ei kanobu var de to innkomne sakene som ble tatt opp. Begge disse sakene ble enstemmig vedtatt å gå videre med. Det var på fjorårets generalforsamling at det kom opp muligheten for å få etablert en gapahuk. I løpet av året har styret jobbet videre med dette, og en velvillig grunneier er positiv til at vi kan jobbe for å få til dette på hans/hennes eiendom nede ved Økta (omtrent midt mellom parkeringsplassen og vannet). Det er avsatt en kostnadsramme på kr 30.000 som finansieres via Hytteforeningen.
Det har også kommet ønsker om å få etablert ei kanobu. Grunneiere ved Søre Økteren er lite positive til at kanoer blir liggende inne ved vannet, så disse må enten tas med tilbake til hytta eller et annet sted «rundt forbi». Styret ble gitt fullmakt til å jobbe videre med dette prosjektet, og da fortrinnsvis i tilknytning til samlingssted og gapahuk. Dette er også tatt opp med «vår grunneier» – som også er positiv til dette. Estimert pris for kanobu er ca kr 50.000. Dette må finansieres via andelsinnbetaling, hvor andelen i utgangspunktet settes til kr. 5.000. Det vil bli gjennomført en forpliktende henvendelse til medlemmer i foreningen om de ønsker å kjøpe seg inn med en andel. Kanobua skal være 100% finansiert før den etableres, og skal ikke koste foreningen noe.

Av planer og prioriteringer for neste år kom også opp at det fortsatt er behov for dugnad på høsten med rydding og brenning. Men hvordan engasjere flere – to helger etter hverandre ble foreslått som alternativ – da bør i alle falle en av helgene passe for de fleste?
Ellers blir det samme kontingent som tidligere, og satsene for brøyteavgift er uendret.

Alle valg gikk greit – gjenvalg på hele linja!

Referat både fra generalforsamlingen i hytteforeningen og årsmøte i strømforeningen kan du lese her.

På bilder under styret i Hytteforeningen.