Meny Lukk

TIDLIG START PÅ SKISESONGEN – 19. NOVEMBER

Vi skriver lørdag 19. nov 2016, og det er faktisk mulig med start på skisesongen. Odd Erling Remme skrev tidligere i uka på FB sida til Elvestrand Hytteforening at han hadde kjørt scooterspor fra Elvestrand og innover til myrene ved Skjønnegrammin. Så bra ut bilde han hadde lagt ut. Sjekket dette nærmere i dag, og etter årstiden er det jo rett og slett kjempeforhold. Når det i tillegg er kjørt scooterspor mellom Skjønnegrammin og Økteroset, og videre utover forbi Steinset seter og nedover mot Brattlid, ble det bare traseen mellom Vogninn og bakkene nedenfor Steinset seter å tråkke nytt spor (i motbakke ble dette ekstra fin trening..)
Ved Skjønnegrammin har en flokk reinsdyr holdt stand. Disse har kommet eller gått lia oppover mot Kupanatten, og fra hytta så vi at i alle fall 3 skiløpere (pluss bikkje) benyttet sporene etter reinsdyra som trase i ettermiddag.
For øvrig er også sporene etter Jan (Rognerud) og begge bikkjene registrert ute på ski tidlig i dag, og fra Elvestrand og innover forbi Skjønnegrammin har Olav Gjærevold og kona vært på farten leser vi på FB sida til Elvestrand.
Det er ikke mye snø ennå, så en skal være forsiktig i enkelte utforbakker, men overraskende bra forhold, ikke noe plaget av vått underlag i de myrene en gikk over. 4 – 5 minusgrader, delvis sol og god glid i snøen. Heldige vi som har vært ute på skitur i dag!