Meny Lukk

GODT MED PLASS PÅ 1314

Det var ikke kø, eller trangt om plassen på Hallingnatten 1314 m.o.h. Palmelørdagen. Særdeles oppløftende vær på morgenkvisten endret seg ut over dagen, og på kvelden blåste det mer enn friskt – egentlig bra utevær til å være inne i.
Fra hyttevinduet innbydende oppkjørte løyper oppover mot Reinsjøen tidlig på dagen – det var det delvis også – men der vinden har fått tak, og det var vel de fleste steder i åpent lende, ble de fine oppkjørte sporene jevnet godt igjen.
Eventyrløypa på nordøstsiden av Reinsjøen er kjørt med stor maskin opp til Hallingnatten, men forholdene her også noe av det samme som scooterkjørte spor.
Det blåste etter hvert ganske bra, og oppe på 1314 var det ikke så lett å finne ly for vinden. De som var oppom forlot åstedet ganske kjapt, men man velger jo selv hvor man vil gå…

(Klikk på et bilde og du kan bla fremover).