Meny Lukk

LØYPA TIL REINSJØEN

Litt informasjon om løype over Nordre Økteren og opp til Reinsjøen.
Helt nederst etter Økteren noe lite snø, men kommer du opp på myrene så er det bra, og sporene etter løypekjøringen sitter. Enkelte steder oppover er det også lite snø, mens oppover i dalsøkket langs Reinsjøbekken har snøen samlet seg.
Snøen som falt natt til søndag 22. feb – et par tre centimeter – var kjærkommen. Det gjorde sitt til at det ikke bare var hardt og skare, men sammen med vind hadde sporene dog føyket igjen mange steder.
Nysnøen gjorde at nedfarten fra Reinsjøen var fornøyelig, stort sett bare å kjøre rett på. I brattbakken midtveis flott å ploge rett ut. Noen steder måtte en dog være litt oppmerksom, det var hardt og skavler der snøen hadde blåst bort.
Over Reinsjøen og til krysset med «Eventyrløypa» var det mer enn friskt. Det lille du laget av spor etter deg blåste igjen før en fikk vridd på hodet. Vanligvis møter du trikkeskinner på andre siden av Reinsjøen, men de var overhode ikke å se noe til nå. Rester etter gammelt scooterspor var det hele – og folk på tur – det så jeg ikke.
Men absolutt anbefalt å ta en tur opp til steinhytta i sørenden av Reinsjøen i løpet av siste vinterferieuke.

(Klikk på et bilde og du kan bla fremover).