Meny Lukk

Løypenettet på Fagerfet-siden

Her er en liten «etteroppdatering» av løypenett på østsiden av Økta fra helgen 23.-25. januar.
Over ved Økteroset var det noe vått, alternativet er å gå over brua ved parkeringen. Langs Økterene var det glimrende spor inn til krysset Eggedals-/Haglebuløypa. Videre over Skjærøkteren og ned til Fagerfet også veldig bra. Fra Fagerfet og ut til Kupa og videre ned til Steinset samme forhold. Fra Kupa kan du også velge løypa nord for Fjellset gjennom skogen – denne er veldig bra, men ikke med spor (heldigvis).
Fra Fagerfet og sydover til Kråkeskar samme fine spor, og videre ned til Slokovatn.
Selv gikk jeg fra Kråkeskar og ned til Gammelsetra, om Grotdalen og tilbake til Kupa. Her er det mye blandet (mest av det..), bratt nedover mot Gammelsetra, og svært så mye scootertrafikk gjennom Grotdalen og mot Kupa, dårlig med spor for øvrig. Anbefaler vel å snu ved Kråkeskar, evt ned til Slokovatn og tilbake til Fagerfet.
Runden fra Kråkeskar om Stornatten – Fagerfetdalen og ned til Fagerfet er ikke oppkjørt grunnet problemer med bekk m.m. i Fagerfetdalen.
Nedenfor følger noen bilder.

(Klikk på et bilde og du kan bla fremover).