Meny Lukk

… vi er i gang..

.. er meldinga fra Halvor Haug i dag lille Julaften. Han og broder Leif har vært ute med snøscootere i formiddag. Det er kjørt rundløypa fra Økteroset via Skjønnegrammin, ned til Vogninn og Elvestrand, og videre opp igjen til Steinset og Økteroset. Traseen ned til Endreskard er også kjørt opp.
Dette er første turen i år, så det er kjørt uten spormaskin, til det så må det komme noe mer snø.
Kjøringa gikk stort sett greit forteller Halvor, men noen steder henger bjørker ned og inn i traseen, spesielt noen steder ned mot Skjønnegrammin. Neste gang vi skal ut tar vi med oss motorsag slik at det blir ryddet noe. Men kommer en frem med snøscooter kommer en også frem med ski. I traseene som nå er kjørt har en unngått å kjøre «igjennom», så det skal ikke være noen våte partier.

På «vestsiden» er det kjørt fra Bjorstulreset og innover mot Lauvhaugen og Briskerud. Men traseen mellom Skjønnegrammin og Borgegrammin er foreløpig ikke kjørt.

Dette lover bra, så det er bare å spenne på seg skia i romjula. Snøscootergutta har starta, og det blir nok mer spor nå etterhvert. Vi får håpe på mer snø – og GOD JUL.

Bildet nedenfor lyver nok litt på snø mengde, men vi håper jo det blir slik som Leif og Halvor Haug her presenterer:

K1-Halvor-og-Leif-Haug_IMGL8301