Meny Lukk

STARTER MED LØYPEKJØRING FØR JUL

Har snakket med Halvor Haug i dag (torsdag 18. des), leder i Borgegrend Løypelag, og spurt når de beregner å begynne med løypekjøring.
Halvor forteller at hittil har det vært problematisk, men at de vil prøve å få kjørt noe grunnpreparering nå før jul. Dvs å kjøre med snøscooter, men ikke sporsetter. 30-40 cm snødybde til tross, snøen er løs, så den må pakkes slik at det blir en grunnsåle. Sporsetter vil bare hekte seg opp i underlaget.
I første omgang vil de prøve å få kjørt 7 km rundløype om Økteroset, Skjønnegrammin, Vogninn, Steinset og tilbake til Økteroset. På grunn av åpne bekker, elv, vil det foreløpig bare bli kjørt denne strekningen.
Vi får kanskje håpe på litt mildvær slik at den snøen som nå er kommet pakker seg sammen og blir et underlag, for deretter å komme mer snø.
Vi kan i alle fall håpe!

A1_20141213_125403 A2_20141213_131000 A3_IMGL4116