Meny Lukk

Generalforsamling lørdag 4. oktober

Det innkalles herved til Generalforsamling i Steinset Økteren Hytteforening og Steinset Økteren Strømforeningen

Lørdag 4. oktober 2014 Kl. 13.00
Sted: Rødberg Hotell, Kjelleretg.

Forslag som ønskes behandlet må være styret i hende senest 2 – to uker før Generalforsamlingen, dvs. innen lørdag 20. september 2014. Torgrim Redalen, Stertebakke 24, 3612 Kongsberg Senest 1 – en uke før Generalforsamlingen, vil styret sende ut dagsorden vedlagt beretning, regnskap og innkomne forslag. Det informeres om at Steinset Økteren Hytteforening Generalforsamling vil gå direkte over til Generalforsamling i Steinset Økteren Strømforeningen.

Vi ønsker alle velkommen til Rødberg Hotell!

Kongsberg 14. august 2013.
Mvh
For Steinset Økteren Hytteforening og Steinset Økteren Strømforeningen,

Torgrim Redalen Sekretær

Generalforsamling-2013_600px_IMGL3875