Meny Lukk

Sesongens siste Kvikk Lunsj

Årets skisesong er definitivt på hell, ja for de fleste var den kanskje slutt med påsken. Men, det finnes etternølere..
De nærmeste 10 dagene etter påske må det har vært svært så varmt i fjellet, det er ganske så mye snø som har forsvunnet på kort tid, men mer enn nok igjen til fine dager på ski i fjellet 2-4. mai.
Denne helgen var det kjølig om natta, minus 4-5 grader. Lørdagen med kald og gjennomtrengende nordavind, men ellers fint. Den relativt …kalde værtypen gjorde sitt til veldig flott skareføre slik at en kunne gå overalt hvor det var snø igjen. En del bekker hadde begynt å gå opp, så noen steder ble det litt omveier. For eget vedkommende skiturer tre dager på rad, og en del utenom de vanlige løypene også.
En trase som er fin å gå er over Søre Økteren forbi Øktersætri og til Langelii. Videre via Grånsettjørni og opp til Reinsjøen. Fra den gamle setervollen på Langelii har en god utsikt over Nordre Økteren. Dette er en snill trase, og litt utenfor allfarvei. Fra Økteroset og opp er det heller ikke mer enn ca 7 km. Jeg tok samme vei ned igjen, og på trappa på den gamle setra på Langelii ble sesongens siste Kvikk Lunsj fortært, og nå er årets skisesong over..
Nedenfor noen bilder fra ei fin helg 2-4. mai 2014.