Meny Lukk

Veimelding Palmefredag

Palmefredag, og en liten veimelding. Stort sett bare veier frem til vi tar opp til Steinsetveien. Her er det noe snøslaps, og det er litt bløtt innimellom, så kjør deretter. Helt øverst på «Trollhøgda», i svingen utenfor hytta til formann i hytteforeningen, kan det være noe problemer. Innerst i svingen er det veldig bløtt, og det er brøytet noe skjevt. Hadde problemer her, men kom opp. Har vært ute med snøfreser og fått vekk snø utover i svingen, men hardt i det underste lage…t så det klarte ikke freseren. De som skal opp her anbefales å ligge med venstre side av bilen på snøkanten for å unngå den bløte innersvingen. Det går nok bra..
Ellers har løypekjørerne vært ute i dag/ettermiddag. Det har blitt veldig fine spor. Men når det fryser på blir sporene isete – og svært skarpt føre. Gikk rundløypa om Skjønnegrammin sent på ettermiddagen, fine spor hele veien.
I dag har det vært sol og fint vær.

Vei2_20140411_163950 Vei1_IMGL5916 Vei0_IMGL5914