Meny Lukk

Nå kan du gjøre klar skiene…

Helgen 10. og 11. november 2013 kunne du så absolutt fått deg en skitur om du er av de ivrige. 15-20 cm snø hadde Steinset å by på. Vel, du måtte nok hest funnet deg en ubrøyta vei, og noen gamle ski som du ikke er så veldig redd for.
Det er mildt i fjellet, omkring null grader, og varmere har det vært siden snøen har kommet. Det ligger mye snø på trærne, og etter mildværet er det svært så mye tung snø.  Dette har ført til at svært så mange trær har bøyd seg, og det er nok for at slik vil det bli ut over vinteren.
Det har ikke vært noen skikkelig frost, og med den snøen som har kommet nå, er det fare for at det ikke blir noen skikkelig tæle under. Det er dumt for skiløypene sin del.
Grunneier Øivind har vært ute med skrapa, og det har blitt noen brøytekanter. På lørdagen var det gråvær, men søndagen var ganske bra med delvis sol.

K5-Brøytekanter_IMGL4153 K4-Skjønnegrammin_IMGL4141 K3-snø_IMGL4138 K2-Tung-snø_IMGL4132 K1-Økteren_IMGL4156