Meny Lukk

Fra fullt til fyllplass..

Renovasjon er gjenganger av et tema. Tidligere har vi flere ganger irritert oss over fulle containere ved brua i Borgemarka. Dette er også tatt opp med kommunen med sikte på endringer og forbedring, men foreløpig har vi ikke fått noe særlig gehør. Under ferie på Steinset i siste halvdel av juli var det noen dager værre enn værst. På torsdag hadde vi med litt søppel som vi tenkte å skulle hive i containeren, men det var fullt. Ok, vi skal ned igjen til Rødberg på lørdag, så vi kan jo la det ligge i bilen så lenge. Vel, lørdagen dro vi igjen ned til Rødberg, og beregnet å hive avfallet da. Men nå var det enda mer overfylt, så plastposene ble liggende i bilen – vi skal jo ned igjen en gang neste uke… Jeg ringte telefonnummeret som var angitt på containerere, men fikk en hyggelig beskjed om at det ikke var i bruk lenger.

Som tenkt så gjort, tirsdagen måtte jeg ned å hente noe materialer, og da var det sikkert tomme containere? Men nå var det helt jæ..li; rene søppelfyllinga! Jeg ringteNore og Uvdal kommune og uttrykte min lille vrede: joda de hadde fått flere telefoner, og gitt beskjed til Bekkeseth om tømm ing av alle containere. Det skulle gjøres i dag.

Vel, etter å ha følgt henvisningene om at søppel ikke skal plasseres utenfor containere – fikk jeg etter fjerde forsøk endelig kvitt noen avfallsposer som hadde hopet seg opp!

Vi kjører som oftest via Eggedal/Slokobrua til og fra hytta. Ved Slokovannet, på grensa mot Sigdal kommune er også plassert søppelcontainer fra Nore og Uvdal. Det er sjelden denne er helt full, og ihvertfall ikke overfylt eller at det er plassert mye søppel og dritt utenfor containeren. Konstaterer bare at denne container er plassert geografisk langt fra boli begyggelse…

Fra søppelplassen ved brua i Borgemarka!
Fra søppelplassen ved brua i Borgemarka!