Meny Lukk

Stor oppslutning om påskeskirennet 2013

Det ble en enorm oppslutning om årets påskeskirenn. Godt over 100 barn og voksne hadde møtt frem på Trollmyra. De to foregående årene har rennet blitt avlyst grunnet mangel på snø – i år var det kjempemessig.
Det hele startet med skirenn for de yngste; over 40 barn og unge stilte til start. Startsjef var leder Øystein Sørbø i hytteforeningen, mens målsjef 0g medaljeutdeler var Gunnar Kirkevollen.  Smakfulle gullmedaljer hade Tom Opsahl sørget for – velsmakende Kiwi-medaljer. Tidtagning var det ikke i løpet, men noen hadde tydeligvis lært av de store gutta – og kastet seg ned etter passering av målstreken..
Etter barneskirennet var det familieutfordring; med ulike spørsmål om dette og hint, mye fra området rundt Steinset. Det var få med fullt hus, og enda tynnere ble det nok de med praktiske utfordringer med kast av snøballer mot ballonger, samt baller i bøtte. Her ble det ingen fulle hus. De rundt 200 snøballene som gikk med var langfredagproduksjon foran peisen hos familien Sørbø… Det var så bra at de nok får klippekort på dette!
Vel blåst.
Vedlagt et uredigert billedgalleri med 114 bilder. Her er det bare å bla seg fremover.