Meny Lukk

En ganske utrolig påske

Spørsmål: Hva er en drømmepåske?
Riktig svar: Påsken 2013.
Ja, hvilke superlativer skal en egentlig trekke frem fra årets påske; Masse snø, stabile snøforhold, blå himmel hver dag (kanskje et bitte lite unntak en dag), stille og rolig – ikke vind, behagelig temperatur, utrolig flotte skiløyper – og ikke til å tro: en påske uten klisterføre!
Selv må jeg innrømme at det på et enkelt par ski nok er igjen noe klister fra sist påske når en ny skisesong starter. Men i år er jeg ganske ovenpå, ski er nå rengjort – og det er ikke noe gammelt klister å se når sesongen 2013/2014 starter.

Vi må gi all honnør for utrolig flotte skiløyper i påsken. Rett skal være at løypekjørerne hadde fine forhold på sin side; 20 cm nysnø onsdagen før påske gjorde sitt til at at de hadde noe å jobbe med, og med det været som var gjennom hele påsken var det jo bare helt topp. Men det er ikke hvert år eller uke det har vært slik, personlig har jeg vært fornøyd med løyper gjennom hele vinteren, og en stor takk til Borgegrend Løypelag og løypekjørerne for en skikkelig jobb.

Den nye traseen på østsiden av Søre-Økteren falt i smak, og videre løypa fra Vassimellom til Eggedals-/Hagelbuløypa. Videre runden om Fagerfet har vært mye benyttet. I påsken var det også mange som gikk til Reinsjøen. Her er det flere muligheter; enten direkte fra Nordre-Økteren og rett opp, eller om Fjelløkteren og inn på løypa fra Flatvollen. Løypa om Fjelløkteren og opp er bratt, men du verden for en 360 grader utsikt du får når du kommer opp.

Her har du en del påskebilder. Klikke på et bilde så får du opp serie du kan bla fremover i..