Meny Lukk

Oppkjørte skiløyper

Halvor Haug, leder i Borgegrend Løypelag, har ringt og forteller at de nå har begynt med oppkjøring av skiløypene. Rundløypa Økteroset – Skjønnegrammin – Elvestrand (Vognin) – Steinset og tilbake til Økteroset er kjørt opp. Løypa er på ca 7 km, og går for det meste i skogsterreng. Videre er det kjørt fra Skjønnegrammin og inn forbi Boregrammin til krysset ved Lauvhaugen sør. Det er forbindelse ned til Elvestrand, og likeledes fra krysset sør for Steinset og ned til Brattlid.

Øst for Økta er det kjørt opp løype fra p-plassen nede ved brua ved Endreskard – og inn til Kupa – Fagerfet. Herfra er det også kjørt ned til Krosstjennhaugen, og kommer da inn på løypa rundt Slokovatn.

Det planlegges videre å få kjørt opp løypa fra Økteroset og inn til Kupa og Fagerfet. Senere kommer naturligvis det nye traseen på østsiden av Søre Økteren og innover.

Løypene er foreløpig kjørt med scooter og slådd for å få et godt grunnlag/underlag. Etterhvert kommer det også sporsetting.

Det har vært lite med folk på hyttene de siste helgene, men en antar at flere vil på hytta i forbindelse med jul og nyttår. Det er bare å gjøre klar skiene – God Jul og gode turer!